jakun dni seketika setelah 2 minggu tak buka akaun Nuffnang..
bila sign in tadi, ada buffered earnings!
SubhanAllah..
Syukur, gembira yang tidak terkata..
:)






tadaaaa!







kenapa dni teruja sangat?









sebab.. dni punya earnings kat Nuffnang selama ini tidaklah sepower Cik Epal. beliau mampu meraih pendapatan sebanyak beribu-ribu dalam masa sesingkat 3 bulan.
kalau dni pula, dalam masa setahun baru nak dapat tekan cash out (to be exact: hujung bulan feb baru merasa tengok perkataan cash out terpampang kat nuffnang dni) . hehe... bila dapat buffered earnings, rasa gembira tak terkata! ohhh... ohh.. sreett.. kesat air mata (echeh.. konon :p)
dni tak kisah..







baru dapat satu buffered earnings dah kecoh. cettt... cepat lari menyorokkan diri..
agagaga ;p





p/s:
terima kasih wahai Nuffnang!




25 Comments

  1. samalah kite dini...1s time dpt buffered earning

    ReplyDelete
  2. dni --> akak pun baru dpt...uhuhuhu....nak cash out mmg tak boleh boleh lagi..lagi dasyat kan...

    ReplyDelete
  3. haishhh.. awt i tak dpt neh.. mmg nk kena ketuk cik nuffy neh..

    ReplyDelete
  4. vavavaaa..dah vuley cash out eks..voley velanjer makan vudu..bukan voodoo..vahaye2x..

    ReplyDelete
  5. npe ak x dpt??emm..nk mogok la ngn en. nuffnang pasni..hik3..

    ReplyDelete
  6. sonoknye... camna nih.. asik sehengget setengah jerk.. :)

    ReplyDelete
  7. haha..diana konon2 dh tekad rm100 nk kuakan..skang rm99.95...kejam x???? ahahahahaha

    ReplyDelete
  8. tahniah dni..... terus maju jaya dalam arena blogging :)

    ReplyDelete
  9. to Zura:

    wa... tahniah tau ^_^ dni pun terkujat chaeck malam tadi jam 5 pagi hehe.. eh, cakap malam tapi pagi agagaga

    ReplyDelete
  10. to asha:

    dni tumpang terkujat kak.. heran kan? bese dengar bufferd earnings kat blog otai je.. tetiba kita dapat.. cam tak caye lak... rezeki.. hehe.. tahniah kak! :)

    ReplyDelete
  11. to asha:

    dni tumpang terkujat kak.. heran kan? bese dengar bufferd earnings kat blog otai je.. tetiba kita dapat.. cam tak caye lak... rezeki.. hehe.. tahniah kak! :)

    ReplyDelete
  12. to eyes143:

    huhu.. cuba you tengok balik.. tentu ada.. i ni baru infant dalam nuffy.. huhu.. u dapat kan kan? meh i tolong tengok.. skodeng...

    ReplyDelete
  13. to tihara:
    miahaha... vuleh vuleh.. dni velanja vakan vanakam.. er... vanakam vuleh makan ke? :p

    ReplyDelete
  14. to @juera:

    dni pon tak sangak. huhu.. cuba hendap lagi. mana tau ada. sebab macam ramai je dapat buffered hari ni.. InsyaAllah, dapat tu ^_^

    ReplyDelete
  15. to tujuhhariseminggu:

    dnimpon sama juga. baru je buleh cash out. hehe..

    ReplyDelete
  16. to diana2u:

    haaa... maksud diana, dah 199.95 pastu diana kuarkan 100?? waaaa banyaknya earnings diana. ni tentu dapat banyak buffered earnings. nak mintak sikit... huhu :'( nak 99.94... boleyh? :p

    ReplyDelete
  17. to Mak Su:

    ^_^ syukran jazilan ya maksu! hehe.. semoga maksu juga berjaya dalam arena blogging tau. aminnn

    ReplyDelete
  18. maksu tu dah verjaya dah dni..nyampuk sat..ni haa..hakak himspektor berhabuk nih tak verjaya jaya lagih..sehabis gigih dah ni..hempas pulas telinga seme ade..

    ReplyDelete
  19. Great ! Touya tak pernah dapat bufered

    ReplyDelete
  20. taniah yunk.. bile la agak2 aii nk dpt gak nih.. sobsobsob..

    :P

    ReplyDelete
  21. to helena's:

    alaa..cik hel dapat banyak advetorial tu.. lagi besh :)

    ReplyDelete
  22. to tihara:

    ala.. vangan la majok kak.. vari dni velanja vudu.. meh3.. :)

    ReplyDelete
  23. to touyakaruma:

    dni terkejut gak. unique dni sikit je. huuhu

    ReplyDelete
  24. to messy:

    i dapat tapi i tatau function dia cmana ea? huu lagi sadis

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.