tadi kita belajar cara nak buat princess doll cake. skang jom kita belajar cara buat coklat lollipops lak. nyum... ni boleh buat bisness homemade chocs kan? bagus-bagus. nanti kita bukak kedai coklat lak pasni. hikhik... jom kita belajar cara nak buat lollipops..









p/s:
fuhhh, nyum nyum!




4 Comments

  1. Salam perkenalan..cantik blog kamu...so sweet..

    dari nurul http://www.inidiarinurul.com tak boleh drop komen guna id blog sebab tak ada name/url dlm bahagian komen kamu..

    ReplyDelete
  2. pssttt...if ko nk try buat nnti kan. ko lanting kat aku ea..hikss

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.