semalam dni ada buat entry mengenai Unique Visitors ArdiniHumaira.com Cecah 2000. (klik link tersebut untuk baca)... pada masa tu, dni ambil gambar dekat jam 9 malam. kiranya 2111 uv tu adalah setakat jam 8 malam semalam. dan hari ni dni dapat tengok uv keseluruhan untuk semalam iaitu:






unique visitors: 2489
views: 4199




^___^


nampaknya ada peningkatan mendadak untuk pageviews tu. daripada 3626 hingga ke 4199. pencapaian terbaik untuk ardinihumaira.com buat masa ini. paling banyak sebelum ni pun dalam 2ribu dekat 3 ribu macam tu je. ni dah sampai 4 ribu buat dni rasa macam dapat sekali ni pun jadi la, hahaha ;p




p/s:
terima kasih kerana sudi singgah ke ardinihumaira.com ;)







36 Comments

  1. waaaahhhhhebat cik Dni.....awok nak dapat UV 100 pun payah...... tapi takpele pelan2 kayoh...

    ReplyDelete
  2. wah congratz.. dh jadi artis popular.. ada hadia kt blog lan utk dni.. sila tgk yer..
    http://duitlama2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. tahniah dear :D
    nnt leh dpt ads dari Nuffnang la ehh
    happy for u~

    ReplyDelete
  4. smkin lma smkin tinggi..alhamdulillah =D

    ReplyDelete
  5. gle la!kalu cmnie earning BE mo ratus2 nie..ifa dpt belas2 je.haha..jeles2.haha

    ReplyDelete
  6. wow tahniah dini, kalau ada BE ni sure mencanak2 ni kan...:)

    ReplyDelete
  7. Tudia? Makin Laju Aih Cik Dni kita nie... Hohoho.. Tahniah2 :)

    ReplyDelete
  8. cayalah dni =) dni x smbg, 2 yg ramai ske lepak cni..congratz2 :)

    ReplyDelete
  9. tahniah2...bleh jd tip top blogger nie

    ReplyDelete
  10. ardinihumaira: cayalah dni! mmg terbaekkkkkkkk.....

    ReplyDelete
  11. tahniah dini... teruskan usaha anda ;)

    ReplyDelete
  12. wah hebat! moga moga terus bertambah UV lagi, good luck dear!

    ReplyDelete
  13. kongsi la tips2 dapat unique sebanyak ini.

    ReplyDelete
  14. tahniah lagi buat dni sbb dpt views yang tinggi.. huhu.. mau kene ajar aibaks camni..

    ReplyDelete
  15. wowwww!!! bestnyaaa =) suka-suka!!!

    ReplyDelete
  16. hebatnya...ciktom punye uv plg tinggi 500++ je..hahaha...pe rahsianya ek??huhu..

    ReplyDelete
  17. Cik kena berkongsi resepi kejayaan lah gini

    ReplyDelete
  18. tahniah. aku sehari average 100 kot. ekeke

    ReplyDelete
  19. waaaaaaa bestnyer...mcm mana ea nak jadik gitu...hihi...tips sikit :)

    ReplyDelete
  20. hebat2..bestnya kalau dapat page view cmni..huhuhu..

    ReplyDelete
  21. wah...byk tu...tahniah yer...DeQdEq ni nak sampai 500 pageview pun merangkak lagi...

    nak ajak tukar link dan join bloglist Geng DeQdEq...

    http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. perghh gile gempak..
    ade rahsie pape x??
    please share with me ye..
    nk try naek kn lagi la blog ni..
    hurmm :(

    ReplyDelete
  23. terbaik la. moga terus meningkat. apa rahsia???

    Lemaknya Buah Nie

    ReplyDelete
  24. waaaaa....dasat!!~
    ape tips nih?beshnye ramai uv..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.