-
-
-
-
ehh ehhh.. cerita pasal felt craft lagi ehehe... dni sebenarnya sebab dni berjaya buat tiny pillow untuk dijadikan sebagai hadiah hari lahir jiran dni... semalam dia menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-7... comel budaknya... ada gambar kat majlis sambutan ulangtahun kelahiran dia tapi dni belum transfer gambar ke laptop lagi. cun bangat kek bday dia tau.. nanti dni update tentang majlis bday dia tu ;)






haa... ni lah dia tiny pillow, hadiah untuk adik Aireen Afni...




disebabkan tema bday party tu pinky blue-blue so dni siapkan ikut tema majlis tu... dalam masa sejam lebih je siap ^__^



tak de la besar sangat bantal ni.. namanya pon tiny pillow. hehe... dalam 21cm x 21cm je...








Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe






Penaja Blog:



12 Comments

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.