-
-
-
dni ada beberapa koleksi keychain yang comel lotey untuk dijual. baru je siap dibuat semalam... kalau korang minat dengan keychain untuk sangkut kat handphone atau kat mana-mana bolehla usha mana yang korang berkenan... boleh request untuk tukatr penyangkut tu untuk letak di handphone atau jenis keychain ^___^






Harga: RM2/each
Kos pos: 60sen untuk setem / RM3[pos express]




no 1: AVAILABLE
no 2: AVAILABLE
no 3: AVAILABLE


AVAILABLE


AVAILABLE


AVAILABLE


AVAILABLE


AVAILABLE


AVAILABLE


AVAILABLE





ngeee... comel tak? hehe... kalau berminat leh emailkan pesanan ke amni_shiro@yahoo.com dengan subject email 'keychain'. stok amatlah terhad ya ;)










Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe











Penaja Blog:







17 Comments

  1. comelnya..nak yang merah tu..nak tau bukan beli..ahaks..gurau je..

    ReplyDelete
  2. dini kalau dini buat bentuk huruf boleh x...

    ReplyDelete
  3. comelnya..!!!ada x bentuk iphone or ipad?hehe over pulak permintaan sy..

    ReplyDelete
  4. Cumelnye...tapi nak pkai segan la plak. hehe

    ReplyDelete
  5. knapa setiap gambo ada bubuh duit 50sen??

    meh sini: Besar Dahh Dia!!!

    ReplyDelete
  6. comey semua keychain tue...dni buat la GA..bagi keychain tue ...hehhehehe

    ReplyDelete
  7. klu my princess mmg dia minat la nih..:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.