-
-
-
-
Alhamdulillah... dah selamat kawen kawan dni sorang ni... kawan sejak sekolah menengah.. dua-dua kawan dni. hehe... kagum dengan kisah cinta mereka dua orang ni... bercinta sejak sekolah rendah... skang dah umo 25tahun, selamat diijabkabulkan... tahniah buat korang! selamat pengantin baru ;)





gambar: credit to fb ezzati ;)


al-kisah dni tak dapat hadirkan diri ke majlis perkahwinan mereka sebab dni kena pegi kenduri kawen sepupu umi dni... balik je dah lewat tak sempat ke majlis diorang.. hajatnya nak bagi awal-awal bantal ni mana tahu dia boleh guna nak ambik gambo outdoor ke apa.. skali terlewat dah... tapi tak pe... Alhamdulillah pillow bersaiz 30cm x 40cm ni selamat sampai pada pengantin baru tu.. hehe...





bahagian depan...



bahagian belakang...




InsyaAllah majlis kawen dni nanti nak ada pillow ni juga.. buat bergambar, menarik juga kan.. hehehe...







kalau nak tengok contoh-contoh tiny pillow boleh klik sini:
2) Ardini Simply Shoppe
(info lengkap mengenai saiz dan harga)






Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe












Penaja Blog:



18 Comments

  1. cantiknyer pengantin n cantiknya tiny pillow tu.

    ReplyDelete
  2. slmt pengantin br tuk kwn dni tu...nice color...suke umi hihihi

    ReplyDelete
  3. dini buat la tutorial camno nak buat, guna kain apa eh?

    ReplyDelete
  4. boleh wat door gift wedding kak dini.hehehehe

    ReplyDelete
  5. salam kak dni ,

    wah ... sejak sekolah rendah lagi .
    jarang qlah jumpe . hehe .

    ReplyDelete
  6. thniah wat kwn dni..
    slmat pngantin bru..

    ReplyDelete
  7. Selamat Pgntin baru utk kawan Dni..
    Lama jugak ye diorang berkawan, dari Sek Rendah nu.. :)
    Pilow pun cantik:)

    ReplyDelete
  8. cantik juga...nanti yer bila iz nak pindah rumah baru iz order...

    pillow jer ker...ada x yg set ngan cadar..??

    ReplyDelete
  9. wahhh pjg jodoh dorg, dr sekolah rendah..semoga mereka bahagia hingga ke syurga :)


    agak2, kalau sy kawen nnti, dpt tiny pillow jgk ke dr dini?hihi :P

    ReplyDelete
  10. cantiknya! sis tgk fb tau....jijah ade komen pitca.

    ReplyDelete
  11. wah..izzati dah kahwin..

    ReplyDelete
  12. dni design nya pula camner...boleh idea sendiri atau pilih design dari dni je.....

    harga kalau set dengan cadar camner..?

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.