-
-
-
-
13hb yang lalu, besday suami kawan baik dni... paan. Paan tempah pillow untuk hadiahkan kepada suami dia. hehe... tapi bukan pillow biasa... besar punya! siriyes besar... dni pun mulanya risau dapat ke dni siapkan pillow besau gedabak cemtu. mampu ke tak. tapi gigih juga berusaha siapkan untuk kawan yang cumey ni untuk merealisasikan hasrat murni dia nak wat kejutan buat si suami.. sweet sangat ^____^







untuk ulangtahun kelahiran ke-27 suaminya...





sweet kan?
;)





nah.... si anak jadi model pillownya. comel betul anak paan ni geram dni nak cubit-cubit. hehe... pandai lak tu bergaya dengan bantal ayah dia... sekarang korang dah caya bantal ni besau? maka dengan ini kita namakan dia giant pillow ;p





p/s:
tq paan sudi tempah pillow ngan saye!






Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe










Penaja Blog:






6 Comments

  1. simple je dni pillow tu...tp size nye huhuhu...caya lah dni dpt wat size tu hehehe...

    ReplyDelete
  2. hUWAAAA CANTIK BANGAT... :)


    BERAPA RM YUNK??
    NAK ODER GAK BOLEH?? :D

    ReplyDelete
  3. dini cantik kamu buat..yg kf puyer pesanan tu jan lupe taw..nnti kite smbg kepochi psl tiny pillow pas raye iya....

    ReplyDelete
  4. pandai dni buat..cute nya baby tu...

    ReplyDelete
  5. wah.. besor punye .. hehe XD

    *TAHNISAH KERANA BERJAYA MEMBUATNYA ! ^__^

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.