-
-
-
-
Syukur Alhamdulillah... rasa seronoknya bila dah dapat menjahit dan ber-craft semula. tempahan craft buat masa ni tak adalah sehebat dulu kala. dulu, tak menang tangan. sekarang, majoriti customer dah beralih arah order dengan orang lain. hehe... sape suruh dni tak bukak order sampai 4-5bulan kan? now, dni dah ambil tempahan... pada mana-mana yang rasa berminat nak tempah, jangan segan-silu. leh PM dni terus ^__^






dni ada siapkan beberapa tempahan baru-baru ni... antaranya dua buah bantal merah yang ditempa oleh Ayu from UIA. dah banyak bantal dia tempah dengan dni taw.. terharuuuu sangat2.






saja dni isi masa lapang + melayan minat tahap maksima pada jahitan felt. tu pasal dni buat juga walaupun ada kekangan masa, busy dengan rumahtangga, penat kerja dan sarat mengandung pulak tu. kalau dah minat, susah nak abaikan rasa minat kita, kan? hehe... selagi terdaya, layankan aje...



pada yang berminat nak tempah bantal atau beli peralatan craft boleh ke blogshop dni ya...
yukkk ke blogshop dni ^__^






Ardini Simply Shoppe

email: amni_shiro@yahoo.com
sms: 017-6722572



-

8 Comments

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.