-




dah beli majalah kegemaran ramai Mingguan Wanita Edisi Bumper Raya bercoverkan pasangan popular Lisa Surihani dan Yusry KRU ke belum? kalau belum... cepat beli! ekceli majalah ni memang menarik. terutamanya edisi bumper raya coz ada baaanyak resipi raya untuk kita rujuk kat dalam tu...so kalau korang rasa rugi je nak beli sebab nak baca cerita dni, better korang pk kan resipi yang best2 dalam tu. konfem rasa tak rugi hehehe







cuma kali ni lebih bermakna bagi dni... sebab dni masuk dalam majalah tu pulak. kih3... dni ada story mengenai hal ni beberapa hari yang lepas kat ENTRY INI. pengalaman pertama dihubungi oleh penulis majalah yang nak tulis story mengenai family dni untuk dimuatkan kat dalam MW. ALhamdulillah, rezeki... ^__^







asben dni dah belikan majalah tu, tapi dni malas nak snap gambar, copy from blog kak Tihara je lah yang blog mengenai kisah dni dalam majalah tu. thanks kak Tihara!






kalau korang nak baca kisah dni, boleh buka page 100-102 eyh... hehe... thanks pada yang dah beli MW edisi bumper raya 2012!
*blushing*





-

57 Comments

  1. fuiyooo....kena kasi frame ni kak..hiks..

    ReplyDelete
  2. wahh.....menarik tu..nak g beli lah...:)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum dini. =)
    wah..artis nie ;) tahniah dini.moga dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  4. wah! nak beli ah nnti. femes ah dni pasni. hehehee

    ReplyDelete
  5. hari tu jengah2 jugak mencari namun tuan kedai cakap takde la amoi.. hehehhe kena mencari tempat lain pulak

    ReplyDelete
  6. wahhh..glamor ler kau yunk! kelas ah. masuk mag tueeeee...

    ReplyDelete
  7. wahhh..glamor ler kau yunk! kelas ah. masuk mag tueeeee...

    ReplyDelete
  8. wahh glam gitu kan ..

    nw rs nye dh kuor yg gambo ella

    ReplyDelete
  9. framekanlah dni...baru cunnn...he he he

    ReplyDelete
  10. wow masuk majalah. dah lama tk beli majalah.. huhu

    ReplyDelete
  11. la fmily akak ke..sy ade jugak tengok..patut mcm familiar je

    ReplyDelete
  12. ehhh best nye :) alhamdulillah... insyaAllah nanti sy pinjam akak2 ofis punye buku heee

    ReplyDelete
  13. wahhhhh~
    untungggggggggggggggggla ;p
    tahniah dni, masuk majalah gituuu. :))

    ReplyDelete
  14. tahniah.. makin popular la dni ni ye.. ;)

    ReplyDelete
  15. chumel2.. nanti nak beli jugak..

    ReplyDelete
  16. dah beli. dah baca.. bangga akak tau...

    ReplyDelete
  17. Tahniah2...memey family cikgu cikgi dehhh...hehe..k.lin jah dok nurunnn..mujur ada sore nani ngikut..

    ReplyDelete
  18. dni pun cekgu jgk ke?? waaa baru tau!!

    ReplyDelete
  19. kelas u...hehhe. nanti nak tengok jugalah

    ReplyDelete
  20. hoho glamor la dini kan... bestnyer..

    p/s : sebnier dah sampai, thanx yerk.. nanti bagi lagi tau.. haha

    ReplyDelete
  21. wahhhh,rezeki rezeki :D nnti rin bca eh :)

    ReplyDelete
  22. kakak akak dah beli.. so akak pon cepat-cepat belek citer dni dulu... lisa & yusry pon kalah tao.. hehe

    tahniah ya!

    ReplyDelete
  23. dah beli da...
    siap tayang2 lagi kat ensuami page yg ada dni tu..ekekeke
    ensuami akak pon terkejut knp tebal sgt edisi ni...
    hehehe..edisi raya la katakan...

    ReplyDelete
  24. wah semakin glemer la Dni.. siap masuk majalah lagi.. nakbeli la kalau macam ni..

    ReplyDelete
  25. balik keja.kena singgah kat kedai buku beli MW.hehehe :)

    ReplyDelete
  26. waaa..masuk majalah, tahniah kak dni..nanti sy suruh mak beli..hehe..btw hadiah yang kak dni hantar tu dah smpai..terima kasih.

    ReplyDelete
  27. terbaik la sis.. tumpang bangga gak ni..hehehe

    ReplyDelete
  28. Tu dia! Masuk majalah pulok doh.. Sok nak gi beli ah! ^_^

    ReplyDelete
  29. ade letak link blog Dni tak kat mag.tu?hihi...kalau ade lagi femes Dni...nway, tahniah dapat masuk majalah...majalah feberet tu...tapi yg bumper raye tk beli lg...nk suh hubby g cari la kat kedai...(",)

    ReplyDelete
  30. tu la... kisah bermuka2 surat. ngeee...

    ReplyDelete
  31. Maju setapak...
    Rezeki Ibu mengandung ;)

    ReplyDelete
  32. slam kak dni .


    wewittt... hehe . congratz !

    ReplyDelete
  33. wah bestnya..tahniah dni..keluarga pendidik =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.