-



Alhamdulillah.... semalam dapat juga dni buat kejutan untuk encik suami tersayang. masa kitorang tengah bersantai di petang hari, ada datang posmen hon-hon memecah kesunyian. haha... dalam fikiran dni mesti coklat yang dni tempah tu sampai... terus tepuk-tepuk asben suruh dia ambilkan bungkusan... lepas dia ambilkan, dni buka la bungkusan tu... asben ralit layan video kat tab... bila dni snap-snap gambar coklat tu baru dia excited nak tengok... hehe...







lepas dia tengok je dia senyum-senyum... memang dia terkejut... dia siap cakap, abang nak ambik gambar jugaklah! hik3... comel je gaya dia excited tu.






tak ada sebarang motif pun sebenarnya... cuma teringatkan asben yang selalu balik penat-penat kerja... nak juga tengok dia happy... buat kejutan sekali-sekala ^__^





Alhamdulillah... memang dia happy semalam.. siap uploadkan gambar coklat tu di fb dia.. sweet :') hehe... tapi.. err... yang paling awal melantak coklat tu adalah dni. haha! coz asben baru je lepas kekenyangan masa tu. eycheh cam buruk siku lak kan ;p






kalau u ols berminat nak tempah coklat comel gini leh la tempah di Choc Lovers.
buat hantaran pun cantik!


-

26 Comments

  1. alololo,so sweet.comel je wrapping choc tu :))

    ReplyDelete
  2. Nak jugaklah tempah untuk Mom's Birthday next week ;)

    Memang comel, ari tu tengok Zie oder ;D

    ReplyDelete
  3. ala so sweet....cumill ja....mesti sayang nak makan kan

    ReplyDelete
  4. pernah buat masa anniversary ke-4 tahun lepas. cumanya choc tu sampai dah tak berapa comel. mujur jugak kwn tu ada ambikkan pic sblm sent.

    ReplyDelete
  5. salam,,

    terharu suami dapat penghargaan sebegini.


    salam ramadhan, semoga ramadhan kali ini akan memberi seribu rahmat buat kita semua.

    maaf andai ada tersalah bicara.

    ReplyDelete
  6. So sweet ☺☺

    Salam ramadhan & selamat berpuasa dni.

    ReplyDelete
  7. Hehehehe.. Slmat smp choc.. اَلْحَمْدُلِلّهِ.. :)

    ReplyDelete
  8. hede. sdapnyeee..
    comel dan kreatif

    ReplyDelete
  9. wah kejutan utk suami tp dni yg mkn dlu..hehehe

    ReplyDelete
  10. sweet giler la kak.. happynya..sesuai pulak gambar tu kak.. mmg pandai akak memilih.. nanti nak beli la satu..tapi untuk konvo suami..InsyaAllah..

    ReplyDelete
  11. wah..cntiknye..sedap x coklat tu dni?hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.