-



ALhamdulillah, last week dni & asben dapat hadiah awal daripada kawan sekerja asben, kak Mira namanya... ^___^ usia kandungan baru je 7bulan dah dapat hadiah untuk keperluan baby. syukur sangat... sebab masa tu we ol dah plan nak beli... bila dapat lampin bayi sebagai hadiah, maka kami berdua pun buat keputusan tak nak beli dah kain lampin. sebab kegunaan kain lampin tu pun cuma nak buat lap2 dan balut badan baby je... maklumlah zaman sekarang dah guna lampin pakai buang... lebih mudah dan jimatkan tenaga...






kak Mira hadiahkan baby kain lampin jenama Kiko. 10 helai sepaket. dah cukup untuk kegunaan baby.





tq so much ye kak Mira! ^__^



-

17 Comments

  1. mak mentua rara belikan jugak lampin,dye kata kalau nk x nk kena bli jugak sket.

    ReplyDelete
  2. aahla dni.skrg baby hari hari pun pakai pampers je kan.
    semoga baby dni sihat sentiasa:)

    ReplyDelete
  3. bestnya..tak payah beli2 lagi.. ini untuk bedung baby cukup lah :)

    ReplyDelete
  4. akak beli banyak jugak dulu. nmpk mcm ckp je 10 helai. sekali tu tak ckp pulak. ngeee...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah murah rezki baby :)

    ReplyDelete
  6. yupp betullah... kekadang tu, lampin pun x guna sebab saiz baby besar, akak beli kain cotton bercorak kartun, jahit sendiri buat kain bedung,.. kalau pakai lampin beli tu gerenti x muat,..

    ReplyDelete
  7. zie pun ank ketiga ni dh tk beli lampin.. Pakai yg kakk dia ja...
    Org dah bgi bestlh kn? Boleh guna tuk bby baru nnti

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah... rezeki baby.. walaupun blm lahir lg :-)

    ReplyDelete
  9. salam Dini.Alhamdulilah,rezeki bayi yg dikandung.
    K.atie doakn Dini selamat melahirkn nanti ya.Aminnnn

    ReplyDelete
  10. wah, bestnya dni. belum lahir, dah dapat hadiah. murah rezeki baby. =') eh, cepat plak ye masa berlalu. dah besar dah kandungan dni. dulu masa najwa aktif blogging dulu, dni baru sebuk2 nak tawen.. hehe.

    ReplyDelete
  11. slm akak dini..dulu kite bc blog akk,,,akk zmn bujang lg:Pskrg dah nk itmang anak dah eh:)mabruk kak:)n duk srwk plak tu:)sy org kelate jgk kak dini..hehe sma ecm akk:Pkak,xlama lg sy dpt kak ipar,,org miri:)

    ReplyDelete
  12. waahhh...advance dpt present ni kak.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.