-



dari petang tadi cemni... korang alami perkara yang sama tak? tak bestlah buat entry tak ada label.. ada label senang nak baca balik. huk3... sistematik sikit... asal tulis label je, bila post entry jadi cemni (*___*) blur dah dni tak tahu nak wat cemana...







ada tak yang tahu cara nak solve perkara ni?
share please!


-

17 Comments

  1. eh,xpena pulak kena...sis guna old interface ke?..klu old,tukar dlu ke new interface...

    eca ari tu xdpt nak tulis title post pun.tukar new interface baru dpt.

    ReplyDelete
  2. sy pun xtau... sy guna interface lama...

    ReplyDelete
  3. alahai. tak dapat nak kongsi sebab saya pun tak tahu caranya...

    ReplyDelete
  4. akak tak pernah kena pulak cam ni...nanti tunggu apa kata yang lain..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ardini...mama pun x pernah kena mcm ni lg...:)

    ReplyDelete
  6. tak pernah kena.. nak tolong pun tak tau dear... moga cepat temui jawapan ye

    ReplyDelete
  7. dah ok ke dni..akk penah dpt msg camni tp masa nak post comment..tunggu beberapa jam baru la ok semula..

    ReplyDelete
  8. alahai dini, x bets arr kalu gitu kan.. sori x dpt membantu coz x pernah kena.. huhu

    ReplyDelete
  9. Alamak.. akak pun tak dpt bantu. Tak penah kena lagi.

    ReplyDelete
  10. tak pernah kena lagi..apa masalahnya eh kak..

    ReplyDelete
  11. tak tau la plak..nape jd gitu.. hurmmm..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.