hari ni dah genap sebulan dni tak jumpa dengan suami tersayang... rindu sangat rasanya... maklumlah sebelum ni kami selalu bersama, tak balik kampung langsung lepas kawen. tiba2 lepas bersalin, terus tak dapat jumpa dia selama sebulan. fuhhh mencabar juga keadaan ni. selama seminggu juga lepas suami berangkat balik ke Miri dni duk nanges je. haha! malu kat anak... mamanya nanges rindukan papa ;p



 
 papa dan Darwish dalam flight - 14days


InsyaAllah 24hb nanti, suami dni akan berangkat pulang ke kelantan untuk menyambut hari raya aidiladha bersama + kami nak adakan majlis akikah buat anak teruna. pastu 28hb dni, suami dan baby akan berangkat ke Miri coz cuti dni dah habis... kena balik kerja. sobsobsss... nanti mula episod rindu kat family la pulak kan. macam tu lah bila duk jauh2... rindu sana rindu sini ^___^ 


actually dni masih busy dengan baby + siapkan tempahan felt pillow. jadi dni tak sempat nak berblog. bila ada masa lapang nanti dni akan update dan blogwalking. memang rindu nak berceloteh kat sini. tak sabar nak share pengalaman bersalin. hehe... nak stori pasal pengalaman mengandung macam cerita basi pulak. haih... itulah dni selalu tertangguh nak wat entry. sudahnya, tak terstori kat sini. adoyai... dni update later eyyy,... tengah blur nih, haha!



21 Comments

  1. Hai dni..rindu nk bc blog dni ni tau :-)

    ReplyDelete
  2. sabar ye Dni.. itu membuatkan jalinan cinta dalam rumah tangga semakin mekar dan semakin utuh.. tak sabar nak tgk gambar terbaru baby awak.. heheheheh..

    ReplyDelete
  3. nanti tiba masa bersalin turn saya pulak berjauhan dengan suami...huhuhu...x dapat nak bayangkan..

    ReplyDelete
  4. lahai siannya.terpaksa berjauhan ye. kalo akak pon sama. gerenti sedih sgt rasa hati

    ReplyDelete
  5. alorr cian windu kat husband...takpe..nnt jumpe ye...selamat berpantang sesama ye

    ReplyDelete
  6. Rindu itu indah. Sampai nangis2 dini rindu kat papa darwish.

    ReplyDelete
  7. Lama tak jenguk blog Dni..dah dapat baby pun Dni...wah..mesti sekarang sibuk dengan baby pulak ye..take care!

    ReplyDelete
  8. Sian Dni..Jgn sedih2 tau, jgn nangis2,malu kt anak..hehe..

    ReplyDelete
  9. Lamanya Dnie tak update blog.. Rindu da nak baca entri2 Dnie.. huhu..

    ReplyDelete
  10. tu la kan.. cuti pantang pon rindu suami.. ni lagi la yg PJJ..hehehe InsyaAllah pasti akan dah balik miri dah boleh hidup bertiga..seronoknya..

    ReplyDelete
  11. faham faham..

    memg bila duk berjauhan rindu lain sikit.. nak2 terpisah beribu batu pulak kan..

    raya haji dah dekat dah..

    ReplyDelete
  12. oooohh...tumpang sedih..
    xpe x lama lagi boleh jumpa balik..

    ReplyDelete
  13. sian dni, dni updet la sekali 1 entry pun dah ok..nt pm adress kat sarawak kat fb akak ey..kalo tak keberatan...rasanya add kat kelantan ada lg.. :)

    ReplyDelete
  14. betullah dni... kalau dah kawen ni, lagi2 bila dok jauh ngan famili...rindu sana sini kan.

    insyaAllah... tak lama dah kan nak jumpa kekanda tercinta.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.