Assalamualaikum


dni nak share tutorial pakai wide shawl yang dena bahrin selalu gayakan. ada dia share di instagramnya hari tu. so, dni duk follow step-by-step cara dena yang lebih kurang sama jugak dengan gaya Irine pakai tu, selesa sangat. rasa betup-betul cover aurat dan kemas. lepas ni boleh la beli wide shawl banyak-banyak. hehe ^__^





nah...tu dia gambar captured guna henpon terus. takde crop-crop edit bagai. malas nau eden nak mengeditnya pakai laptop ni. hahaha...


selamat mencuba!

9 Comments

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.