Dni Terpilih? Terima Kasih Nuffnang! ^_^

By ardinihumaira - 3/23/2010



sebagaimana yang korang tahu,
ini adalah Projek 400 oleh Nuffnang (yang sulit ;p)..
Nuffnang menjanjikan RM50 kepada sesiapa yang buat entry mengenai Gatsby dan menghadiri ke event tersebut pada 17 April nanti. Namun begitu, oleh kerana faktor cuaca... eh.. silap ;p




oleh kerana faktor jarak yang memisahkan kita.. sobbb sobb.. (sedih ni.. huhu), jadi dni tidak dapat menghadirinya. RM5o terbang melayang-layang ke angkasaraya.. :'(





tak sangka dni terpilih gak pergi sana. hehe.. terharu..!





Nuffnang cakap wajib pergi baru dapat RM50. jadi, pada sesiapa yang dapat RM50 tu dni ucapkan tahniah tau! hehe. bukannya senang nak pergi kecuali dekat dengan tempat tu..




selamat ber'event' tau! chaiyok! ^_^




  • Share:

You Might Also Like

22 Comments

  1. ruginye dini..tapi akk lagi la rugi..terlupa nak buat entry tu..huhu

    ReplyDelete
  2. sayangnye dini...klau x dpt rm50.00...boleh belanje akak makan...hehehe

    ReplyDelete
  3. wah tahniah dik..akak tak dpt ar...

    lagipun tak dpt baca emel..tapi baca tajuk mcm tak dpt je..dpt baca tajuk je ni...

    rugi ar tak pg..meh bagi akak

    ReplyDelete
  4. rugi lh ek xleh p... pape pon tahniah yer :)

    ReplyDelete
  5. to ♥S@R@♥

    tu la.. sobb sobb.. sedeyh ni. huhu. kalo la event tu kat tganu ke.. leh gak dni pegi.. jauh la kolumpo.. dekat2 exam ni susah nak travel :'(

    ReplyDelete
  6. to Zura

    hik3.. akak pegi tak? huhu nak itott

    ReplyDelete
  7. to ~aSHa~

    waaaa akak mau pegi ke? beshhh nya.. dni tingin nak g tapi banyak keja. huhu

    ReplyDelete
  8. to nEa FleriDa


    tq tq.. hehe.. nil pegi tak? waaaa conot kan kalo dapat pegi ^_^

    ReplyDelete
  9. to enyheartsdiamond

    tq sayang! you pegi tak? huu tingin nak jumpa u

    ReplyDelete
  10. wahhh congrats dearrr :) jeles aku...kalaulah aku leh org KL gak or x pun anak org kaya raya. kan besttt...sure aku leh pi fly sane on da spot gitu..hehe

    ReplyDelete
  11. waaa... taniah yunk.. tp lau u pegi, u share la 50-50 ngan i.. lalala =]

    ReplyDelete
  12. to Redbloodsnow

    aku pon berangan sedemikian. kalo la kan.. besh nyer... pastu kalo gak aku kaya la.. aku suooprt ko naik flight gak p sama2 ngan aku ke event tu. haha.. tapi tu la.. aku ada kaya wat makan ngan roti je wat masa ni :p

    ReplyDelete
  13. to embun d tengah malam


    huhu.. malangnya dni tak dapat pegi.. tader ongkos.. tader masa.. dan tader peluang :'(huaaaaaa

    ReplyDelete
  14. to eyes143:

    eh yunk.. pekata i tanyakan nuffnang. leh tak ganti orang. you pergikan untuk i. kalod dapat fulus, u amik kat u je.. i no hal :)

    ReplyDelete
  15. haaa.. bestnya cik hel dapat pegi.. huhu.. nak itot

    ReplyDelete
  16. kau pergi kah dni??..inspektor tak boleh pergi..sbb nak jage musang

    ReplyDelete
  17. aii tawu aii ta layak, bub to aii ta join.. heeee..

    :P

    ReplyDelete
  18. to Tihara


    tak g kak.. huhu.. mau g tapi tak dapat. nak tolong akak jaga musang. miahaaha

    ReplyDelete
  19. to * mEsSy *

    hoisyyhh mana ade cemtuh yunk.. u buleyh tau! chaiyok!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.