Project Alpha Week 7 : Instant cash dah masuk! ^_^

By ardinihumaira - 4/21/2010

Blog Dni..



& Untuk blog Deen
(pecah rahsia weh p bukak akaun nuffnang Deen, wakaka syyhhh ;p)






^_^

kami dapat RM20 today.. syukur Alhamdulillah.
thanks Nuffnang!


nak tengok entry dni untuk week 7..

CLICK HERE



dan entry blog Deen untuk week 7..

CLICK HERE


  • Share:

You Might Also Like

24 Comments

  1. yunk.. cm ner y juin mende nih?? aii pon nk gk..

    :P

    ReplyDelete
  2. bestnye dni..akk baru sekali join, tp dah lmbt..sampai bila ek ni?

    ReplyDelete
  3. wahhh...bestnye dpt duit free2...nak rm10 boleh..??...:)

    ReplyDelete
  4. eeee aku still blur camner nk buat nih taw. psstt..baru aku taw yg deen ade blog. nak terjah ahhhhh


    :P

    ReplyDelete
  5. dni..akak blur lagik dgn pojek ni....cam ane nak dapat kan 20 inggt tu...ke untuk yg pergi majlis mggu lepas jee...terang skit kak akak yg buta nuff ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. untuk join project alpha, sila ke http://projectalpha.com.my/instant-cash-blogging/


    post entry berdasarkan tajuk yang diberikan, then submit guna form yang tersedia kat web tu.. syarat2nya pon dah tersedia.. ikut step dia.. untuk tahu kita layak atau tak, nuff akan creditkan RM20 seminggu selepas penyertaan. biasanya hari selasa/rabu..


    sorry tak dapat reply semua komen.. dni sangat2 week hari ni.. pendrive dni hilang.. jiwa kacau.. semoga anda memahami :'(

    really sorry... sayang semua yang rajen komen2! sayang tau.. huhu

    ReplyDelete
  7. @♥S@R@♥


    biasanya satu tajuk tu untuk semingg je kak. bila dah masuk minggu lain, kalau kita wat tajuk yang lepas2 dia tak ambik kira ;)

    ReplyDelete
  8. @Redbloodsnow


    haha malu aku. blog tu aku gak yang kena hapdet. babap deen ramai2 ^_^

    ReplyDelete
  9. @miemiey


    yang penting akak submit entry akak guna borang yang tersedia tu tau.. tu paling penting =)

    ReplyDelete
  10. @Tihara


    ;p akak tau mana ni. malu la dni.. nyorok belakang chitam hikkkhik

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.