08 March 2019

PK24 ADVANCED : PRODUCT REVIEW
PK24 Advanced πŸ’ž 


Produk keremajaan bahagian intim wanita yang selamat digunakan oleh semua golongan wanita terutamanya bagi mereka yang telah berumahtangga, berusia (menopaus) dan yang telah melahirkan. Ianya dapat membantu otot pada bahagian intim wanita kembali kuat. Dengan penggunaan yang konsisten, produk ini dapat membantu mereka yang mempunyai masalah kekeringan terutamanya ibu-ibu yang menyusu dan yang telah melahirkan. Yang paling penting, produk ini telah diuji secara klinikal dan selamat digunakan tanpa kesan sampingan. Ia juga tidak mempunyai bau dan bahan pewarna. Kesan penggunaan boleh dirasai seawal 10 minit setelah disapu pada bahagian tersebut. Sebaiknya digunakan 2x sehari atau 1x sehari atau apabila perlu.
PK24 Advanced boleh dijadikan sebagai alternatif kepada wanita yang memerlukan penyelesaian untuk masalah/merawat bahagian keintiman. Juga sesuai bagi wanita yang tidak dapat mengamalkan produk herba untuk menguatkan kembali otot pada bahagian tersebut. Dapatkan PK24 Advanced di mana-mana klinik atau hospital. Pastikan hanya produk yang original.


 Selamat mecubaπŸ˜‰ 

www.pk24advanced.com 

Pengedar utama: www.cosderm.com.my
 #pk24advanced

2 comments:

  1. Menarik
    Salam kenal dari www.umifuzy.com follower #2700

    ReplyDelete
  2. oo. penggunaan ni elok juga untuk elak kulat di bahagian intim

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.