29 March 2021

NEELOFA HAMPIR TERJATUH AKAD NIKAH(VIDEO)


Saat yang begitu mendebarkan apabila pengantin yang sedang berjalan  menuju ke singgahsana, hampir terjatuh ketika menaiki tangga. Bukan apa, pengantin kan.. kena stay lama kat majlis. Nak melayan tetamu lagi. Kalau jatuh, sakit ke apa.. isk iskk.. haru...


Alhamdulillah, masa Neelofa tengah naik tangga tu dia jalan perlahan je. Risiko untuk jatuh tu kurang. Dengar cerita, Kila Fairy terjatuh sampai luka kaki sebab naik tangga tu juga. Tak pasti kenapa. Mungkin licin? Entahlah..





Apapun, selamat pengantin baru diucapkan kepala Neelofa dan pasangannya Haris. Semoga berbahagia hibgga ke Jannah ♥️

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.