29 March 2021

YOU COMPLETE HALF OF MY DEEN - NEELOFA

 Isk, bersemut pula caption post Neelofa lepas akad nikah tu. "You complete half of my deen, Alhamdulillah". Itu ayat yang diucapkan oleh Neelofa terhadap Haris yang telah sah menjadi pasangan suami dan isteri. Nampak jelas dan nyata cinta Neelofa kepada Haris. Gituhhh.. ini.post Neelofa yang dia tulis ayat tu.Post tersebut juga telah mendapat lebih daripada sejuta likes. Fuh! Ramai yang merestui pilihan hati artis termasyur tanah air ini. Apa yang Dini teruja sangat sebenarnya adalah pelamin mereka. Dekorasi tu cantik, indah sangat. Bertemakan warna putih, suasana majlis pun nampak sejuk mata memandang.


Nampaknya, caption Neelofa ini telah menjadi viral. Ramai yang sedang mencari half of deen mereka sekarang ni. Ramai juga yang ucapkan caption ni buat pasangan mereka. Ha, terus pajat jadi sweet belaka. Tahniah Neelofa dan Haris!Korang guna caption tu juga tak? Tanya jurrr...


No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.