-
-
-
saja menggatal minggu ni kerja cari design kek je sampai terjumpa kek bentuk bas. hehe... comellah pulak! jom cuci mata tengok kek ni... hehe...



















yang last ni paling lawa.. ^___^ warna-warni... bagi kat budak-budak tentu fikir ni mainan. ehehe... kreatif betul yang buat kek ni. tetiba teringin nak pandai buat kek fondant... nak belajar kat mana ye? huhu...


-
-
-

14 Comments

  1. comey giler..kalo dla sayang nk mkn..heee~~

    ReplyDelete
  2. kek 2 comey sgt..konfem xsanggup nk mkn..huuhu

    ReplyDelete
  3. comel giler yunk...aku suka yg colorful tu...hehehhe..

    ReplyDelete
  4. ardinihumaira: blh wat g kelas ni dni! hu3..

    ReplyDelete
  5. kreatif betul. rasa sayanag nak makan sebab tak nak rosakkan. hehe

    ReplyDelete
  6. dini wat kek bas untuk hantaran...mesti comey..hehe

    ReplyDelete
  7. ha'ah..yg last tu comey sangat..mesti susah nak wat, coz very colourful..

    ReplyDelete
  8. boleh belaja & boleh buat..pehtu boleh la jual RM250++ sebijik! heheheh

    www.elyzabrownies.com
    Customized novelty cakes!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.