-
-
-
semalam dni tak sempat blogwalking. balik rumah pon dah petang. kepenatan tak terkata.. sempat balas email je. tak sempat buka bl0g. masa tengah menonton anugerah bintang popular, dni sempat online kejap. tapi line tenet tetap sengal. layan je la kan... singgah mana-mana blog yang boleh. tak banyak.... pagi tu macam 3-4 blog dni sempat singgah. malamnya pula rasa macam tak sampai 5 blog dni bw. terus surrender nak layan keterukan line broadband.uwaaaaaaa mencik tau. nak tuka lain tak de duit ah skang ni banyak nak kena guna... biau je dulu. lagipon dni tak lama lagi nak 'pindah' dah kan. sabooo sabooo...







disebabkan tak dapat blogwalking dni saja la nak tengok trafik tanpa blogwalking... mak aih... teruja pulak tengok trafik kol 11.30 malam tadi... cecah seribu juga... uiskkk... terharu la dni :')




thanks ya korang! InsyaAllah kalo hari ni line tenet okay dni singgah balik... huhu cam tak best kan tak le blogwalking... isk isk...





Penaja Blog:











21 Comments

  1. Mmg line berukband tgh meroyan tahap gaban skrg ni..:(

    ReplyDelete
  2. Wowww!! bestnyer.. Ari cuti pun UV mantoppp.. Apa rahsianya..hehee..

    ReplyDelete
  3. wow..besnye.. uv ai sikit je..belas2..huhu

    ReplyDelete
  4. woo..seriban..akak serats pun payah..mmg tk best kalo tk bw..especially blog dni n zie...korang cam kembar jer..

    ReplyDelete
  5. kalau blogwalking msti lagi dahsyat traffic blog tu kan

    ReplyDelete
  6. kak dini..bestnya.................sy bru balik jawab exam...

    ReplyDelete
  7. wow best nyer dini hukss..bila nak sampai tahap dini nih..

    ReplyDelete
  8. tahniah dni..tak blogwalking pun trafik mai..:)

    ReplyDelete
  9. impian ER mcm ni la. klau x bw pon dpt 1000. tp skg dlm dok bw pon pyh nak dpt. huhu

    ReplyDelete
  10. bestnye kalau banyak orang melawat blog.Terasa di hargai penulisan kita kan. Tahniah dni.

    ReplyDelete
  11. tahniah dni. sangat kagum
    bila miza boleh dapat trafik cam dni ye :)

    ReplyDelete
  12. waahhh..mantappp..

    ni ada entry berkaitan dni..hihi..

    http://www.ceritaindahkami.com/2011/04/senarai-bloglist-belle-of-march.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.