Showing posts with label project alpha. Show all posts
Showing posts with label project alpha. Show all posts

21 April 2010

07 April 2010

Instant Cash Blogging : Project Alpha Week 5 ~ dni baru dapat RM20



orang lain sok sek sok sek dapat RM20 pada minggu lepas, dni duk terhendap-hendap je tengok orang tu orang ni dapat... dni joined benda ni masa week 4.. so dni tak menaruh harapan yang tinggi sebab saingannya memang sengit.. tambahan pula, dni joined pon dah terlewat...



tu pasalla dni rasa macam tak semangat nak join week 6 sebab sekarang pon dni kering idea nak berblog.. isk isk... dah dapat RM20 ni, Alhamdulillah.. bertambahla simpanan dni.. ^_^





Nak tengok entry dni yang menang tu boleh KLIK SINI..




terima kasih nuffnang! nuffnang memang best!