Showing posts with label tiny pillow felt craft. Show all posts
Showing posts with label tiny pillow felt craft. Show all posts

07 June 2011

Tiny Pillow for Hazizah Madini


-
-
-
-
-
Cakkk! hehe asyik menyepi je dni la ni kan... kalo tak, 4-5 entry sehari... ala.. lagi 4 hari ja dni nak berdiam diri dari update bebanyak... pastu haaaa abis exam siapla dni bom ngan bebanyak entry. pastu blogwalking sampai lebam... ;p







hari tu kan Zie ada tempah tiny pillow dengan dni tapi disebabkan dni pos 3minggu lepas dni siapkan bantal tu and ada benda yan dni pomis dengan Zie. tapi disebabkan dni tak dapat nak tunaikan hajat dia, sebagai tanda mohon maaf and sebagai pre-wedding punya hadiah untuk Zie, dni hadiahkan dia tiny pillow tu... korang nak tengok tak?







caaakkk! wajib merah hitam weh sebab Zie kan suka kaler ni. dia sendiri yang nak kaler ni hehehe... wajib... wajib :)




sebelah belakang lak kasi ado love2... rumantis gitew...
Alhamdulillah, Zie suka dengan tiny pillow ni...









11.11.11 tu tarikh kawen Zie tau. so, kepada korang yang nak kasi hadiah kat Zie cecepat pk nak kasi apa. tak lama dah tu nak mai bulan november. hikss... pastu december. awww! ada apa denan december? tungguuuu ^___^








Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe






p/s:
sorry belum dapat blogwalking hehe... 11hb dni blogwalking ey after habis exam *winkwink*










Penaja Blog: