tutorial ni dni dapat dari blog AiZ.. beliaula jadi sifu dni.
hehe.. thanks kepada beliau..



jadi dni nak share juga dengan readers blog dni kalau u ols nak letakkan link entry u ols dalam komen, u ols boleh gunakan benda ni..



(klik gambar untuk tumbesaran yang sempurna)


dni tak gheti la nak wat tutorial. alahai.. sila ke blog AiZ ye.. untuk lebih lanjut ;p


type benda ni dalam notepad pastu editla ye. pastekan ke dalam komen2.. nescaya pastu kua la link terus ke entry yang u ols nak share kat komen tu ^_^



selamat mencuba!



14 Comments

  1. thanks sis.. :) baru i tahu camne nak buat link tu... hikhik



    komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



    ReplyDelete
  2. sis dni perlukan help nanti..... tanya aiz ye... aiz akan bantu sis dni.. :) nah lolipop 230 nih.... simpan satu untuk kucing dni.. :P



    komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



    ReplyDelete
  3. arr..sis dni ajar tak habih..bakpo jd lagu tu gak sis dni..dop pehe2x..chitam meh gigit dni

    ReplyDelete
  4. @AiZ

    hehe.. AiZ ni kan.. dia ajar dni, dia pulak cakap baru tahu wat link tu ye.. sni nak babap ;p


    @AiZ


    wahhh terharu la akak dik.. trimas2. nanti akak tanya bebanyak tau ^__^

    @ Tihara

    hehe kak.. dni hari ni fail bab tutorial. lariiiiiiiii


    @ *mEsSy*

    u wat la. best gak guna link kat komen ni. hehe

    ReplyDelete
  5. ala...awat ko x tanye aku aje yunk uiii...hehe. haa inilah yg bestnya dunia blogging nih kan...sharing mering gitus...aharkss :)

    ReplyDelete
  6. Apa kat pasang sistem komen intense debate dan pasang CommentLuv. Baru ok hehe.

    ReplyDelete
  7. @Redbloodsnow


    hehe kebetulan AiZ nak wat tutorial. ;) kalo tak aku tanya ko yunk. ko kan sifu aku.. hoyeahhh.. ^__^

    ReplyDelete
  8. @Syafrizal

    haaa intense deabte tu ape? dni buta IT sket hehe ;p.. teringin gak nak pasang commentluv tu

    ReplyDelete
  9. hahhaha tetibe terbantut kene belajar buat tutorial nih dni...sebab dni rajin..hehehe

    tapi menarik tu//nt nak buat..tenkiuu

    ReplyDelete
  10. @helena's

    kihkihkih.. taktau nak wat tutorial cman. tibai je la dni ;p

    ReplyDelete
  11. Kadang takut juga tuan blog marah bubuh link

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.