-
-
-
sejak minggu lalu dni lemau sikit nak update blog kan.. paling banyak pun dua entry... selalunya 1 entry je sebab kesuntukan masa + banyak kerja... so, abaikan je blog dulu sebab nak fokus siapkan kerja lain... bermula hari ni... dni dah cuti. yeay... seronoknya dapat cuti.. yang tak seronoknya... buka cuti ni dah nak mula 2nd test bagai.... final exam pun tinggal berapa hari je lagi... isk isk... runsing lak...



jadi dalam keadaan tak berapa nak fokus pada blog dni ingat tak ada saep la nak baca blog ni kan... sekali... pas semak pengunjung blog di rekod pengunjung nuffnang tu terkejut gak la dni...







jumlah pengunjung masih lagi seribu lebih... semalam dni rajin update sket... naik la sampai 1550 pengunjung... tu pon masih tahap tak memberansangkan masa online dni coz tenet sangatla sengal... hari pon masih gak sengal... jadi dni agak2 kalolah dni rajin update sket pastu dapat bw time tenet laju mungkin leh cecah 2k kot sehari <--- haha perasan! ;p





teringin la nak tengok uv cecah 2k hari-hari..
nanti dni nak cubalah ;)









Penaja Blog:


ads










28 Comments

  1. wah... kira banyak la jugak tu dni.. Kita ni,nk sampai ribu raban bila entah. hehe.

    ReplyDelete
  2. Myra nak capai 1,k sehari ntah bila nak capai..huhuu.. Dnie, kongsilah tip:)

    ReplyDelete
  3. wahh..juling bijik mata tengok uv dni..ribu riban..lebat BE ni :)

    ReplyDelete
  4. mmg smakin glamer ko nyer rekod. aku nyer rekod...menurun koh noks..hahaha.

    ReplyDelete
  5. amboi... beribu2 org dtg blog dia... bestnyer...

    ReplyDelete
  6. wah...best2..teringin nak mcm tu jugak..huhu...boleh tak agaknya yer??

    ReplyDelete
  7. thniah dni..
    mmg rmai pngunjung blog dni..~

    ReplyDelete
  8. Tahniah dear , itu tandanya blog awak sudah ada pembaca yang setia...

    ReplyDelete
  9. wah, seronoknyer pengunjung ramai sampai riban2 nie.. baru ada smngat nak update blog kan.. ;)

    ReplyDelete
  10. congrats dini..harap2 my blog juga akan jadi mcm blog dini ramai visitors..

    ReplyDelete
  11. wah... bagus ya traffic dni.. keep up the gud work ya!!

    ReplyDelete
  12. cik pulau memang kagum la dgn dni..
    hishh.. bile cik pulau pun nak jadik cam dni ni..
    huhu.^^,

    ReplyDelete
  13. ramainya dini.... tahniah ....kak munna nak maintain 100uv pun susah

    ReplyDelete
  14. banyaaak nye. saya nak cecah 100uv pun hareeem. hihihi

    ReplyDelete
  15. TERBAIK la kak dni! jijah nak sampai 100v pon lemau...huhuhu

    ReplyDelete
  16. perghhhh masyukkkk!!!!yuyu nak dpt 100 pon susah...kasi tipss sket..hehe

    ReplyDelete
  17. kalau dni buat teka teki hari2 konfem 2k punye! haha =D

    ReplyDelete
  18. kagun dgn blog dini :) keep it up yer :)

    psstt--sila lah reapply pakcik ijau kot2 dh qualified kan ni

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.