-
-
-
-
ceyhhh, dah mula cerita pasal persiapan untuk baby dah skang dni ni kan. hehe... actually dni dah beli banyak barang untuk baby... beli sikit-sikit. lama-lama jadi bukit. kalau beli sekaligus, mau terasa pokai nak beli segala keperluan. boleh tahan juga harganya. asal ado sale je gerenti dni ngan hubby tak lepaskan peluang belikan baby apa yang perlu. antara jenama yang jadi pilihan hati adalah:









3 jenama ni memang best! memang yang ni la dni ngan hubby dok terkam. hehe... InsyaAllah nanti dni cuba update lagi beserta dengan gambar2 barangan yang dah dibeli :)

21 Comments

  1. seronoknya,memang patut dah dini buat persiapan :)

    ReplyDelete
  2. heee..kte pon suka...
    tp beli tuk anak buah je..hahaaha

    *dh lama cikbintang xjenguk blog ni...
    busy keje...slalo baca je..kali ni dpt kesemptn komen...

    smoga sis sehat2 n bahagia2 slalo insyaALLAH =) SENYUMMM

    ReplyDelete
  3. Mia dh stop beli barang bayi so far..
    penat daa nak jenjalan skang ni. :p
    beli yg perlu je dulu.
    maybe shopping on9 je lepas ni..

    ReplyDelete
  4. Wow! Memang rasa teruja dengan barang baby ni. Kadang2 bendanya kecil saje, tapi harga ? Wow!

    ReplyDelete
  5. wahh,mama-to-be da start shopping baju baby.bestnyaaa :))

    ReplyDelete
  6. mcm saya, saya suka fiffy lagi dari anakku sbb kain dia mcm lagi lembut la wpun tak berapa glamer dan murah dari anakku)... hahahah

    ReplyDelete
  7. sugeng dalu pn.dini!

    wah dah prepare beli baju baby iye...eh mo tnya ni,dah scan nnti dpt baby apa? baby boy or baby girl?

    ReplyDelete
  8. BARANGAN DISNEY SEMUA COMEL2 SBB ADER GMBR KATUN

    ReplyDelete
  9. Wah mama Dini dh excited nk shopping lah tu...hehe

    ReplyDelete
  10. wah..dah tak sabar nmpk.:-)

    http://jmr23.com

    ReplyDelete
  11. Bestnyer dapat merasai pengalaman membeli barangan baby :)

    Mesti bertambah tak sabar nak tunggu saat kelahiran kan :)

    ReplyDelete
  12. Bestnyer dapat merasai pengalaman membeli barangan baby :)

    Mesti bertambah tak sabar nak tunggu saat kelahiran kan :)

    ReplyDelete
  13. sy pun ms wat pesiapan baby dulu, beli brg anakku n fiffy gak.. tp lg satu pureen :-)

    ReplyDelete
  14. wah syoknya dini shopping barang baby >.<

    ReplyDelete
  15. mmg seronok shopping barang baby. kadang2 sampai tak sedar dah terlebh. baby cpt besar. selalunya baju utk 0-3 tu beli sikit je. the rest baru beli yang besar2. blh pakai lama.

    ReplyDelete
  16. besnye...ami dah start shopim ke?ika belum lg, asek tak menyempat aje...tak sabarnye nak shopping pegang2 barang2 baby neh..hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.