How To Make Castle Cake

By ardinihumaira - 8/12/2010


hiks...
bertambah lagi cara buat kek pada hari ni. gigih weh nonton video ni dengan line tenet slow. tak khatam lagi tapi teruja nak share dengan korang. so dni tempek gak kat sini. at least dapat gak dni study cara buat kek ni pada bila-bila masa je takyah bookmark bagai. ^__^ jom jom tengok cara buat kek istana comel ni...






p/s:
cam rumit je tapi kalau boleh siapkan, memang gumbira sakan rasanya. InsyaAllah akan cuba. hehe.. sebab tak kreatif sangat bab ni..



  • Share:

You Might Also Like

9 Comments

  1. pehhhh..meleleh air liur toksah ckp dah..serius cantik!

    ReplyDelete
  2. aku klo part gnie²...x kose aku nk nerai taw. sgt mls..hahaha

    ReplyDelete
  3. akak ni nengok aje la lebih buatnya belum entu lai.. eheheheh..

    ReplyDelete
  4. cubalah..nnt wat entry n hasil cubaan ni ek..;-)

    ReplyDelete
  5. dni memang suke baking cakes eh?
    dah siap nnt tepek tau gambau cake dni
    tak dapat rasa tp dapat tgk jadilahh
    hee :D

    ReplyDelete
  6. cutenye..nak buat cake kahwin mest cute giler:)

    ReplyDelete
  7. ardinihumaira:.....buat sendiri lagi bagus.....x payah nak tunjuk2 lagi!....hu3....

    ReplyDelete
  8. wah kalau dah gitu memang lambat lah aku nak try buat yunk..hehehhe..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.