--
-
-
tetiba dapat idea nak buatkan sarung buku akaun asb beberapa hari yang lepas. hehe... comel juga dni buat rupanya <--- puji diri sendiri haha ;p tapi gambar ni sarung buku akaun asb ni belum siap sepenuhnya sebab tak sabar nak snap kan.. terus ambik gamba sebelum siap... kat bahagian atas tu dni belum jahit lagi. pastu di bahagian penutup tu belum letak pin. kalau tak de pin karang terbukak je [enutup sarung tu hehehe...







ha... gigih dni potong felt fabric ni jadi bentuk huruf tau. nak krem tangan gak la buat ni ;p





cak... buku akaun asb dah menyendel nak pakai baju baru hehehe...




bahagian belakang sarung ;) nak tukar design love tu pon boleh wat bentuk bunga ke apa kalau tak mo design love bagai. ado setenga orang tak suka design love tu kan.. nanti kena chop minah jiwang. tapi dni apo kesah.. cun ape love love ni...





sekarang, dah boleh pakai baju baru ye buku akaun asb... lalalala....






berminat nak memiliki sarung buku akaun asb macam ni? boleh tempah dengan dni ye... macam-macam warna boleh buat tau. hehe...




Harga: RM7 (tidak termasuk pos)
kos pos: 1-5 pics RM3 - pos ekspress

bulk order (20 pcs ke atas) untuk sarung buku akaun asb? special price okeh ^___^






Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe










Penaja Blog:






16 Comments

  1. amboi dini hee best tengok nih :) akk baru siap buat sarung hp

    ReplyDelete
  2. wowww..
    cantek,..
    kreatif..

    nnt cik hani tanya buku asb cik hani dulu,
    dia nk x baju baru ni...

    ok..

    kalu nk,
    nnt cik hani oder..

    lalalalala

    ReplyDelete
  3. menariklah dini..hehe..
    goodluck sis! :)

    ReplyDelete
  4. cantik...berapa keping blh masuk tu dni?...:)

    ReplyDelete
  5. simple la... cute je.. bg free la dni.. hahahahaha

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. wah..
    dh ada cover bku asb plak..
    cayalah dni.~

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.