Gambar anak? Follow facebook dan instagram dni meh ^__^

By Ardini Humaira - 11/12/2012


 ramai dok tanya bila dni nak update gambar anak dni kat blog. hehe sorry u ols.. dni terlalu busy melayan kerenah si kecil + nak siapkan felt craft yang menimpun. super tak sempat masa nak hadap blog. tapi seriously hati ni memang meronta-ronta nak update blog. dah lama berblog zaman bujang senang sekali tak dapat berblog dengan rakus lak after kawen coz ada komitmen. pun begitu dni tak stress pun tak leh update blog sebab dni happy dengan kehidupan rumahtangga dni. awwww love u hubby! love u my son!



 senyuman manis Rayyan Darwish ;)

okay macam ni lah u ols... yang nak ikut perkembangan dni or nak tengok wajah comel anak kesayangan dni boleh follow facebook dan instagram dni. dni memang 24hours la lebih kurang melepak kat situ. yelah boleh bukak akaun fb dan instagram di hujung jari je. kalau blog, susah sket nak hapdet tru henpon kan... so that y lah super lazy dni nak hendap blog...



 mata bulat! mama kaco dia tido hehe..

nak follow fb dni leh klik link yang ada kat widget sebelah kanan blog dni nih. haa... senang je kan... instagram lak akaun dni nama ardinihumaira... cepat follow ramai-ramai... hik3...




and opkoslah bila dah ado anak ni dni koje capat hal anak je lah kat instagram and fb... kalau update blog pun rasanya konfem penuh cite pasal anak gak kat sini. acane u ols... ready tak nak hadap update daripada dni pasal si anak ni? jangan nanges eyyy ;p




  • Share:

You Might Also Like

21 Comments

  1. comelnya baby :) hai hai :)
    geram tengok mata darwish yang bolat tuh :D

    ReplyDelete
  2. Comel! Update je lah psl anak... Banyak blogger buat buat mmg utk anak hehehe. Tmasuah ai. Nantidha besar boleh baca bertambun cerita depa hehhee

    ReplyDelete

  3. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ardini...cute nyer darwish dah mcm nama cucu mama...Darwish dah berapa bulan ni..:)

    ReplyDelete
  5. hahahaa lepas ni ofkos la citer pasal darwish je kat blog ni kan kak..hehe

    ReplyDelete
  6. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  7. Wah rindunye kak dni!
    Besar dah anak die.. Cute!

    ReplyDelete
  8. yeay akhirnye dpt komen kt sini..pheww busy xnyempat bukak blog..heee..alaa boboy tomei tomei tomei ;) heee

    ReplyDelete
  9. Cutenye rayyan..sama cam mummy dia ek...jom rayyan visit blog auntie nak?hehee.. Http://madeenayahya.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam.. dini..

    Dah lama xjenguk dunia blog nih, tiba2 singgah dini dah ade anak..
    tahniah, semoga anak dini menjadi anak yang soleh.. Aameen..

    ReplyDelete
  11. nama sedap muka pon comey....ensem dh besor nih!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.