Instagram

By Ardini Humaira - 3/21/2014

Assalamualaikum

Hehe tak dapat tido lagi gara-gara anakanda sekarang siang dengan malam dia tertukar habis sejak februari hari tu. Terpaksa la berjaga malam walau rabak sakan mata dok hadap. 

Nak ubah tabiat tido dia balik dah tak tahu macam mana lagi dah.  Biar jelah dia berubah sendiri. 2minggu lepas asyik tido jam 2-4pagi. Sekarang berubah lagi. Jadi tido jam 5-7pagi. Sabo jelah :') 

in syaa Allah tak lama lagi akan berubah kepada rutin tido yang normal. So takleh tido ni dni capture dua akaun instagram dni. Satu personal ig dan lagi satu biz ig. Jemput follow ye.



Personal ig


 

Biz ig


Dua akaun ni dni handle sendiri. Kalau menyepi salah satu tu gamak dia dni dok hadap yang biz punyalah sebab dni stail malas bak logout. Haha ;p




  • Share:

You Might Also Like

1 Comments

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.