Giveaway by ArdiniHumaira : Macaroon & Eiffel

By Ardini Humaira - 10/24/2014

Assalamualaikum

Hai koranggg! Haaa, nak hadiah WL Macaroon Flower dengan Eiffel tak? Tapi  kena pilih salah satu je taw. Bukan soramg dapat dua-dua. Hehe... Senang je cara nak join. Korang jawab soalan mudah ni. Mudah senang dan simple sangat. Teka pastu salah ke betul jawapan korang tak de masalah. Tak kena penalti pun. Ngehhhhngehhh 😜



Syarat penyertaan:
1) teka berapa harga tudung yang dni pakai kat dalam gambar tu 👆
2) infor korang nak tudung mana satu kalau menang. Eiffel atau macaroon. 
3) letak emel korang. Nanti dni inform nama pemenang. In case korang tak aktif blog, dni alert korang kat emel ye. 


____________________________

Contoh jawapan penyertaan:

1) RM0.00
2) Macaroon
3) ardinihumaira@gmail.com

____________________________








Simple kan? Haaa... Jomlah join. Pastu jika bertuah, InsyaaAllah tudung White Label latest collection by aJ tu bakal jd milik korang. Cunnnn sangat taw. 


Tarikh tutup penyertaan: 26 Oktober 2014 jam 12malam. 


Jawapan yang tepat tau paaaling tepat dni akan hadiahkan mana-mana tudung pilihan korang. Dua orang pemenang akan dipilih taw. So, grab peluang keemasan untuk dapat tudung free daripada dni. 

Selamat mencuba! 😘😘😘






  • Share:

You Might Also Like

27 Comments

  1. 1) RM20.00
    2) Eiffel
    3) aznuur_87@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. 1. RM20.00
    2. Eiffel
    3. normj1001@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. 1) RM 25.00
    2)macaroon
    3) writetoayien@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. 1. RM47
    2. Eiffel
    3. suria1907@yahoo.com

    akak join ye :)
    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. rm29
    macaroon
    sitiaishah@ftsm.ukm.my

    ehehee

    ReplyDelete
  6. 1) RM10.00
    2) Macaroon
    3) borjr330@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Salam dini....
    ok la saya cuba jawab ye...
    tak tau la betul ke tak... hihi

    1) RM35.00
    2) Macaroon
    3) ijanizan@gmail.com

    ReplyDelete
  8. 1) RM25.00
    2) Macaroon
    3) invisibleme_2393@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. salam sis. nk tnya. jawapan kena jawab by comment or send by email?

    ReplyDelete
  10. salam sis. nk tnya. jawapan kena jawab by comment or send by email?

    ReplyDelete
  11. 1. Rm49.00
    2. Effiel
    3. rahayu.rohani@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. 1. Rm49
    2. Effiel
    3. rahayu.rohani@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Salam..saya join yer..
    1) RM35.00
    2) Eiffel
    3) ivy_ika@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. 1) rm15.00
    2) macaroon
    3) lienamarlina0812@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Hmm. Tak tahu lah berapa harga tudung sekarang nie. Tapi Arol cuba teka ya! :D

    1) RM10
    2) Macaroon
    3) arolmubin44@gmail.com

    ReplyDelete

  16. Hai dini.

    syu teka..

    1) RM20.00
    2) Macaroon
    3) syuhadasalleh@gmail.com

    ReplyDelete
  17. 1- RM25.00
    2- Macaroon
    3- z2007_jc@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  18. Salam dini ツ

    1) RM47 kot hehe
    2) Eiffel
    3) suterasyaza@yahoo.com

    hrp2 dpt hihi

    ReplyDelete
  19. nak join kak..

    1) RM39.00
    2) Eiffel
    3) Ziezah_misi88@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. 1) RM49.00
    2) Macaroon
    3) sharifahaqilah@ymail.com

    ReplyDelete
  21. Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 3095
    Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
    boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

    Official Blog :
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    Catlover Blog :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. 1.RM47
    2.macaroon
    3.tz4ever_5725@yahoo.com
    tetibe...muuahaha :D

    ReplyDelete
  23. Sis. Jual x eiffel tu..wasap 0173366426..tq

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.