Rekod pengunjung blog dni 17May-23May

By Ardini Humaira - 5/24/2011

-
-
-
-

rekod pengunjung blog dni ni dni tunjjukkan kat sini untuk rujukan para pengiklan supaya mereka rasa lega sket walaupun dni tak berapa update... ngah final exam skang ni... so masa berblog dikurangkan hampir 90%.... tapi, Alhamdulillah dengan sokongan kalian, analitik pengunjung blog dni masih mencatatkan rekod yang baik... thanks untuk kalian! :') terharu....








cuma... agak merudum jugalah berbanding kalau dni update... tapi tak mengapa... habis je exam dni akan all out.. nak dapatkan balik trafik 2k sehari macam sebelum ni... so, harap pada pengiklan semua jangan bimbang tau. InsyaAllah ada masa free sket dni akan buat review yang tertangguh. dni mohon maaf tau sebab ada iklan yang tertunggak reviewnya... dni terpaksa fokus pada final exam buat masa ni... yang pasti, dni akan gantikan balik review2 yang tertangguh tu ;) dont worry!






dan pada kalian semua yang sentiasa beri sokongan pada dni, dni nak ucapkan mekasih bebanyak tau! tanpa kalian semua siapalah blog dni... :') sobsss...




Penaja Blog:


  • Share:

You Might Also Like

28 Comments

  1. memang rekod!!!

    even dini x updated visitor agk 'menten'...;)

    ReplyDelete
  2. perghhh dni...banyaknya.....bila la nak dapat trafik cam dni ni...

    ReplyDelete
  3. banyak dini..kak munna nak maintain 300 pun susah

    ReplyDelete
  4. kencang giler dni..ni mst masyuk Be nih..opentable lah!

    ReplyDelete
  5. kak dini!! banyaknya trafik dia.....waa....mcmna nak dpt trafik camni......

    ReplyDelete
  6. huishhhh...masih jauh lagi kalu nk dibandingkan dgn dilla tau...huhu

    ntah bile nk sepopular dni nih..

    ReplyDelete
  7. Takper Dik...lps exam baru leh pulun btol2..skang p baca bukuuuu..heheh

    ReplyDelete
  8. Woww!! Walau kurang update tp pengunjung still cecah 1,k.. :)

    Mantapp arr Dni.. Thniah ye :)

    ReplyDelete
  9. skali teringat pencuci pgan tu..glo, hihik :)

    ReplyDelete
  10. Pergh. Terbaiklah. Kongsi tips sikit.

    ReplyDelete
  11. wahh...sehari 2k tu..power la blog ni!! hehe..teringin gak la

    ReplyDelete
  12. peh!! mantap nye uv kak dni!! tahniah! mmg terbaik wook!!

    ReplyDelete
  13. BACA ENTRY KO NI BARUUUU LAH AKU TERINGAT AKU LOM LG UP ENTRY TTG UV AKU UTK PENGIKLAN AKU..ADEHH

    AKU NYER PUN MENURUN GAK BULAN NI SBB TERLAMPAU BZ NAK MAMPOS. X DPT BLOGWALKING, THATS Y LER :(

    ReplyDelete
  14. sgt byk la tu dni kalau nak dbandingkan dgn rina..haha =P

    ReplyDelete
  15. salam ,
    wah.. pape pun , congratz ye .

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.