Bioglo Clear Pore Deep Cleansing Mask | Best ke tak?

By Ardini Humaira - 12/01/2011

-
-
-
-

dni tengah cari masker yang best-best untuk dipakai terutamanya yang boleh menanggalkan white/blackhead dengan berksesan. jadi beberapa hari ni dni google, ramai cakap Bioglo Clear Pore Cleansing Mask ni best. rasa macam teringin nak cuba. dulu pernah beli... tapi tersadai... lepas pindah rumah, masker tu entah ke mana. jenuh dah dni cari tapi tak jumpa... rasanya dni pernah pakai... cuma terlupa tahap keberkesannnya tu cemana. tak silap dni, memang best la...






sekarang ni perasaan nak beli masker hitam legam ni membuak-buak. nak bersihkan kulit muka yang tak berapa nak bersih ni dengan jayanya sebelum tiba hari pernikahan. perempuan... tade kerja lain. fikir bab cantik-cantik je la kan kerjanya hahahaha ;p korang ada pengalaman pakai masker ni tak? boleh share dengan dni... dni nak kumpul maklumat sebanyak mungkin sebelum beli. hehehe...



-

  • Share:

You Might Also Like

30 Comments

  1. Masker ni memang best tapi bila nak menanggalkan mask, agak hazab sikit sebab kuat melekat.. sampai tertarik bulu² roma..

    ReplyDelete
  2. kita pernah guna masker ni... so far x bgs.. sbb lpas gne muka makin oily... padahal kulit mukan bkn oily pun.. wuwuuwuw...


    kalau nk gne yg btol2 ok.. guna B.LIV by cellnique... ini terbaik... hehehe

    ReplyDelete
  3. betoii...sangat azab masa nk naggalkan. nangis2..ekekek

    ReplyDelete
  4. best pkai masker ni...ilang semua yang melekat kat muka.tp bila tarik tu perit skit...myhubby pon pkai..tak kira la pmpuan @ llaki koleh pkai masker ni

    ReplyDelete
  5. memang best...rasa bersih je muka...tapi time nak cabut tu..huhuhu memang sakitt...tak bagi yang mereka yang takada bulu roma kat muka tapi sakit bagi yang ada walaupun haluss...huhuhu tapi memang best...

    ReplyDelete
  6. so far so good je mask ni. berkesan. produk bioglo mmg elok utk kebnyakn org. maybe ada yg tak sesuai.

    but untuk saya, oke je. ktorg anak beranak perempuan semua pakat guna mask ni. suka. rasa kulit bersih je lepas guna. hehe. :)

    ReplyDelete
  7. semua ckp mcm tu..mase nak tarik dari muka..cam melekap2 jek taknak tanggal..siap kena sental nk bg hilang

    ReplyDelete
  8. hye. sy pun setuju dgn org laen,agak hazab sikit masa nak cabut.but kalau pakai tebal2, xsakit sangat kot?hihi. try lah! tp lepas pakai, muka rasa licinnnn halus jer! :)

    ReplyDelete
  9. smlm pon ada baca kt 1blog pasal review masker itam nih...
    leh try la kn n tgk hasilnyer...

    ReplyDelete
  10. x penah pakai, kakak ipar n adik masz ada pakai... tp x pernah lak nak tanya dorang ok @ tak... haha

    sorry dni, masz bg komen yang x membantu pon.. hehe

    ReplyDelete
  11. x berjaya menarik semua white head..but bila pakai d muka..memng best lah

    ReplyDelete
  12. hahahhahha...sgt best!!tapi sakit nk tanggalnya, try tanggal pelan2. but, it's really work!=)

    ReplyDelete
  13. bagi qlah , qlah suke guna zamian cocoa pack.. bau cokelat.. hihi .

    suke2.. mmgg best n berkesan .

    ReplyDelete
  14. memang best! kita dah bertahun guna mask ni. lepas pakai ni, pakai mask yang tisu type plak. rasa mcm lebih meresap gitu~~

    ReplyDelete
  15. http://nisamenaip.blogspot.com/2011/10/aku-baru-nak-cuba-barang-popular-ni-kot.html

    ReplyDelete
  16. susah2 g buat facial lah dni..lagi seronok muka d belai2..hehe

    ReplyDelete
  17. saya pakai syampoo je ganti masker..
    hahahaha..
    jemput singgh yer! :)

    ReplyDelete
  18. tak pernah pakai. hahaha... nak pakai mcm mana kalau tukang sibuk ramai. yg skg ni pun pntg alpa hbs lip balm akak dibuat main dek budak dua beradik.

    ReplyDelete
  19. tapi kann..kalau benda ni tak sesuai dgn kulit, kadang lepas tanggal kan tu,ade rashes sikit, sikit je la. and maybe naek jerawat. so,kalau nk guna dlm masa tdekat ni sekadar mencuba, x payah dulu lah. takut x sesuai dgn kulit, kalau nk buat mask jugak, buat mask sndr guna putih telur je. yg tu, iA mmg akan bkesan and takde side effect. utk mask bioglo ni, nnt lepas setel kawen baru buat eh? hehe. :)

    ReplyDelete
  20. kite penah pakai,
    dengan bulu2 kat muka abeh licin, hee~
    :)

    ReplyDelete
  21. kak mie, lau nak tarik nie, air mata akan mengalir dgn sendirinya..... ema ada beli nie.. cosway pnya, skrg promosi beli 2 free 1.. ema ada member cosway :)

    ReplyDelete
  22. akak pon pernah pki ni..tapi bukan yg hitam ni la...brand yg sama gak sbb member cosway kan...
    depend pada kulit..sesetengah kulit sensitif x sesuai..tapi pada yg ok..mmg hasilnya ok lah sbb boleh nmpk kesan kotor2 yg ditarik tu..
    personally akak suka guna skin gel..hihi (http://www.cosway.com.my/product/personal/bioglo_skin%20gel.htm)

    ReplyDelete
  23. tak pernah try lagi ni, tapi duk baca komen kat sini, cam ngerilah pulok..

    ReplyDelete
  24. penah pakai..tapi utk kulit saya so so saja..takde pulak keluar black & whitehead..bulu roma pun tercabut sikit2 je..tepek tebal ke nipis sama je..dah tunggu sampai betul2 kering pun..cuma yg bagusnya macam dia serap minyak lelebih kat muka..

    tapi ni utk kulit saya la..tak berapa efektif sangat benda ni..lain org lain kot kesannya..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.