Dapat doodle dan header tema pregnancy yang comel free from Azzah

By Ardini Humaira - 6/28/2012

-Link



hajat di hati nak tempah header sedondon dengan doodle tapi Azzah tak sudi lak... bukan tak sudi ambil tempahan... tapi tak sudi ambik bayaran... dia nak bagi hadiah je katanya. sebab setakat ni dia buat untuk bereksperimentasi dengan karya yang dihasilkannya tu. jadi dni adalah one of yang bertuah dapat doodle free daripada beliau sebab tak lama lagi beliau nak buka tempahan dah. hehehe... rezeki jangan ditolak... Alhamdulillah dah dapat doodle idaman kalbu... comel pulak tu...



ini doodle yang dni dapat... siap pakai maternity dress polkadot biru putih. i like!








dan ini pula header yang dibuat untuk dni. tq dikkk!!!
sukaaa tawwww, terharu tahap max dah ni :')
cantik cantik cantik!




sape-sape nak tengok entry khas Azzah buat untuk dni boleh klink kat sini eyyy :

DOODLE DAN HEADER UNTUK BAKAL IBU



jom jom jom ke blog Azzah cuci mata tengok doodle yang comel-comel. banyak freebies untuk korang tau yang Azzah izinkan untuk copy. jangan lupa credit untuk dia tau kalau dah copy karya dia... ^__^




-

  • Share:

You Might Also Like

12 Comments

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.