Mingguan Wanita Edisi Bumper Raya | Dapatkan untuk baca kisah dni beraya dengan family

By Ardini Humaira - 7/17/2012

-


okay-okay... mood tengah berdebar sebab tak beli lagi magazine fav dni tu... actually last month dni ditemuramah oleh Kak Net untuk ruangan cikgu beraya... ada termuat kisah dni sefamily juga dalam majalah comel bercoverkan Lisa dan Yusry. waaa mesti beli! wat kenangan... hehe.









nanti lepas dni beli dni wat story eyy.. skang tak tahu nak citer ape.. sebab dni tak baca lagi.. dapat tahu dari FB page dni sebab kak Misya Sha yang inform... thanks kak! gambar mana yang termuat dalam kisah dni tu pun dni tak pasti Kak Net siarkan yang mana... ngeeee berdebar! korang jangan lupa beli taw!


-

  • Share:

You Might Also Like

25 Comments

  1. nak baca kisah dni..nak beli jugalah...lama dah tak beli majalah ni..

    ReplyDelete
  2. wahh..untung la kena interview..
    dni leh interview kite?
    pastu masukkan dlm belog dni..
    hehe.. :)

    ReplyDelete
  3. ni majalah wajib baca dan beli..hehehe...tapi yg isu ni lom beli lagi...

    ReplyDelete
  4. wah!! nnt nk beli lah!! nk jugak baca :)

    ReplyDelete
  5. lama tk menyinggah sinie.. heee lps ni makin popular dh kuar majalah meletop hehe.. Salam Ramadhan yg bakal menjelang tiba ardini :)

    ReplyDelete
  6. mesti beli ni nk tgk kisah dni sefamily..

    ReplyDelete
  7. wow..besnye..syu jrg beli mjalah..nnti dni capture la part yg ada kisah dni tu ea..nak baca..hihi

    ReplyDelete
  8. nak beli jugak la sebab ada dni yang comel. ngeee...

    ReplyDelete
  9. sue regular customer utk MW nie.. xpena miss setiap mggu.. :)
    so mmg xkan lepaskan pluang utk tgok kisah dni... :)

    ReplyDelete
  10. nak kena beli nie.nak tau juga kisah dni.

    ReplyDelete
  11. Bestnyer...
    Bertambah Glemer la Mummy to be nieh :D

    ReplyDelete
  12. untunglah..glemerlah pasni..hehehe..btw, kita mmg tiap2 bulan beli MW ni.. :D

    ReplyDelete
  13. dulu selalu beli tapi sekarang dah x beli langsung hihi

    ReplyDelete
  14. semalam belek2 jugak tapi tak beli.

    ReplyDelete
  15. Amboi, dah masuk magazine plak.. Nak kena cari nih.. Dah lama tak langgan Mingguan Wanita.. Used to be my favourite tau this magazine ngan majalah Rapi.. Hehe..

    ReplyDelete
  16. malam tadi ingat nak beli juga... tapi samapi2 aje kat c4 pun dah lewat. abis je beli brg2, kedai buku pun dah tutup.... melepas nak baca cepat2 kisah dni n family...

    ReplyDelete
  17. dni, kayrul dah dapatkan majalah tue..wah galmer la dni lepas nie...dalam edisi khas lagi...

    ReplyDelete
  18. amboi masuk magazine... makin fofular la lepas ni :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.