Hantaran Pertunangan Part 1

By ardinihumaira - 8/30/2010

sedar tak sedar, bulan Ogos dah nak melabuhkan tirainya... besok adalah hari terakhir dalam bulan Ogos yang merupakan hari ulang tahun kemerdekaan Malaysia ke-53. september bakal tiba tak lama lagi... owhhh.. bahang 2011 seakan-akan telah terasa...



InsyaAllah jika tiada aral yang melintang menegak menonggek dan lain-lain lagi, majlis pertunangan dni akan diadakan pada hujung tahun ini. perancangan ajelah... tak buat majlis pun tak apa sebenarnya kan.. tapi sebab nak perkenalkan cik tunang dni pada sedara-mara dan beberapa rakan terdekat maka eloklah dibuat majlis kecil-kecilan tu. bolehla sape-sape nak bergambar ke apa sebab kitorang dah beli set baju ala-ala pengantin. eh, memang kain baju pengantin pon. kihkihkihhhh...





sebagai persiapan awal, dni dah beli beberapa barangan untuk hantaran. antaranya adalah towel. hehe.. kasi towel yang ada tulis 'Selamat Bertunang' tu macam comel je kan. mulanya nak ambil bantal peluk yang ada tulis 'Selamat Bertunang' tapi macam tak best pula kan.. kot la Deen segan nak bawak bantal tu nanti. hehe... towel mana satu yang jadi pilihan dni? rahsia... ;p




banyak lagi yang belum beli..baju pon belum tempah lagi.. haisyyy bila badan nak surut ni. asik makan banyak je.. tapi baju ni kalau tak sepat tempah pun no hal je.. kasi kat umi dni suh jahit ala kadar mana patut pastu reti-reti la dni ubah suai :D hobi dni la tu.. hehe...





p/s:
tak sabar pulak nak pakai baju tu...hmmm
^__^




  • Share:

You Might Also Like

17 Comments

  1. nape x tempah je boleh buh name n date. hihihhihi hih pe pun thniah

    ReplyDelete
  2. wah..x sabar kan..teringat plak zaman akan bertunang dulu..hantaran semua buat sendiri...hehe..tp simple je la..excited kan..

    ReplyDelete
  3. lor.dah nak bertunang ye?selamat menempuh alam pertunnagan ye?

    ReplyDelete
  4. waaa besh besh...tahniah in advance...erkk gile xsabo nk ucap tahniah ;)

    ReplyDelete
  5. wah tahnish2..semoga majlis berjalan dgn lancar..

    ReplyDelete
  6. wah.
    tak sabar nak tengok majlis tunang tu.
    :)

    ReplyDelete
  7. congat dni ;)
    smge kekal smpi ajhir hayat ...

    ReplyDelete
  8. dni dah nak bertunang ka?
    tahniah2. t kawen jemput ore ek. :)

    ReplyDelete
  9. waaahh dh nk bertunang cik adik sorang nie...

    ReplyDelete
  10. seronoknye menantikan hari tu
    hee :D
    kie-yu dah berangan jek ni

    ReplyDelete
  11. kak mie!!!!
    nok tuney doh? yeayeay!
    hehehe. ami balik hjg thn nie, kalu ado nk mtk tolong gapo2, oyak la deh. rindduuu lamio xjupo kak mi. hehe

    ReplyDelete
  12. wahhh.. dini dah nak bertunang <3
    tahniahhh!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.