10 June 2020

JANA PENDAPATAN DI PGMALL | PGMALL MERCHANT RECRUITMENT




PGMALL merupakan satu-satunya Platform E-Dagang tempatan No1 di Malaysia yang telah ditubuhkan sejak tahun 2017. Ia  menyediakan platform hebat kepada para usahawan besar atau kecil untuk memasarkan perniagaan di sana. Merujuk Iprice Insight, PGMALL mengungguli carta kedudukan di tangga yang ke-3 di antara platform-platform membeli-belah yang popular di Malaysia. Ini bermakna, PGMALL menjadi pilihan serta mempunyai kedudukan yang kukuh di pasaran Malaysia malahan semakin berkembang di seluruh Asia Tenggara (SEA).




Berdasarkan reputasinya yang kian cemerlang, PGMALL mengalu-alukan para usahawan terutamanya di Malaysia untuk bersaing secara sihat dalam bersama-sama menjana pendapatan di platform yang tersedia. Bahkan, PGMALL menyasarkan 10,000 penyertaan daripada usahawan pada tahun ini untuk berdagang di sana. Banyak kelebihan dan manfaat yang bakal diperolehi oleh para usahawan melalui peluang keemasan ini. Jangan lepaskan peluang!




PUSAT NIAGA TANPA MODAL

Kelebihan  berdagang di PGMALL:

  • Pendaftaran percuma
  • Kempen pemasaran dalam dan luar talian yang percuma
  • Subsidi pemasaran percuma
  • Sokongan hebat dari 18 cawangan di Malaysia, Singapura dan Indonesia
  • Para usahawan disokong oleh pasukan sistem pengurusan maklumat dalaman yang padu bagi menjalankan pelbagai kempen membantu usahawan dalam menjadikan integrasi kedai yang kreatif
  • Rangkaian promosi media yang hebat

KEMUDAHAN APLIKASI

Aplikasi e-dompet kian popular di kalangan para pelanggan masa kini. Melalui PGMALL, pelanggan dapat memanfaatkan penggunaan e-dompet apabila melakukan pembelian keluar (checkout) secara terus dari laman web. Antara e-dompet yang terlibat adalah Maybank QRPAY, AliPay, GrabPay, TouchnGo, Boost dan beberapa lagi. Selain itu juga, para usahawan akan disokong oleh kempen bayaran melalui bank-bank terpilih pada setiap bulan bagi mendorong pelanggan menggunakan perkhidmatan bank terpilih untuk membayar barangan yang dibeli oleh mereka. Dengan ini, mereka dapat mengumpul mata ganjaran/ cashback berdasarkan kempen semasa.






RAKAN INTEGRASI


Dalam meningkatkan lagi mutu servisnya, PGMALL berintegrasi dengan pelbagai platform yang lain antaranya iStore iSend, Sellu Seller, Easy Sore, UpStore, Red Dino, Etailer, tresGo, dan banyak lagi.


KERJASAMA

Bagi melancarkan proses penghantaran produk kepada pelanggan/pembeli, PGMALL bekerjasama dengan syarikat penghantaran terkemuka di Malaysia iaitu POSLAJU, Skynet, GDex, DHL, ABX Express, JnT Express, Easy Parcel dan lain-lain.



Jadi, rebutlah peluang mendaftar sebagai peniaga/ usahawan di PGMALL sekarang!





Info lanjut di:
Website: www.pgmall.my
Facebook: PGMallOfficial
Instagram: PGMall.my



#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Sellnow #Goecommerce #joinusnow #Sellonline #sellonpgmall



17 comments:

  1. Nanti nak try daftar jugak.. Mana tau boleh tambah jualan lebih kat sini..

    ReplyDelete
  2. Bagusnya PG mall buat platform macam ni pada peniaga. Banyak keistimewaan jadi seller kat sini

    ReplyDelete
  3. Wah boleh la sesiapa naknbuat bisnes nnt senang kt pgmall

    ReplyDelete
  4. Best ni boleh bisness tanpa modal. Elok untuk yang baru jinakkan diri dalam bisnes

    ReplyDelete
  5. Banyak kelebihan berniaga di PG Mall ni. Tak perlu modal tu yg penting. Siapa nk expand business boleh lah cuba di PG Mall ni kan.

    ReplyDelete
  6. Boleh cadangkan kat member yang ada bisnes ni.

    ReplyDelete
  7. Tak pernah try shopping kat sini.. nampaknya nk kene try baru tahu kan

    ReplyDelete
  8. bagus seller berniaga daftar dengan PG mall

    ReplyDelete
  9. lepas ni ingat nak guna PGMALL jelah untuk jual produk ..Nampak banyak kelebihannya

    ReplyDelete
  10. bisnes2 mudah berkembang dgn PG Mall insyaAllah

    ReplyDelete
  11. mudahnyaa! jom cari income lebih kat pgmall

    ReplyDelete
  12. skrg nie mudah dah nak cari side income kan..

    ReplyDelete
  13. Mudah skrg ni jana income secara online saje. Lg2 tgh pkp ni. Semua hujung jari

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.