Showing posts with label HomePro. Show all posts
Showing posts with label HomePro. Show all posts

16 June 2021

HOMEPRO JUALAN GUDANG ONLINE KALI PERTAMA

 

Assalamualaikum, hai korang!


Mesti ramai yang suka membeli-beli di HomePro, kan? Yang suka deco-deco rumah memang suka sangat ke sini. Dini pun selalu juga usha barang HomePro dekat shopee. Hish! Merasuk juga tengok perkakas rumah cecantik tu. Paling suka rak dapur. 






Bersempena dengan seluruh rakyat Malaysia semuanya sedang dalam tempoh PKP, HomePro mengadakan JUALAN GUDANG buat pertama kalinya di website. Tak kisahlah yang jauh ke yang dekat dari HomePro semua boleh membeli-beli sempena jualan gudang ini bermula pada 17/6/2031 - 20/6/2021. Tawaran hebat sehingga 80%!!!







Buat belian melalui website HomePro dapat beli dengan HARGA JUALAN GUDANG. Seriuslah! Biasanya kena ke warehouse je baru dapat harga jualan gudang, kan?






Kenapa korang perlu membeli di Jualan Gudang Online HomePro? Sebab utama korang tak boleh lepaskan Jualan Gudang ini kerana:


πŸ›’ Tawaran hebat setiap hari (potongan sehingga 80%)

πŸ›’ Pelbagai pilihan barangan boleh pilih pada bila-bila masa sambil baring pun boleh dengan family.

πŸ›’ Stay at home di musim pandemik. Tak perlu beratur dan bersesak.

πŸ›’ Belian secara pukal dan installment pun boleh juga.

πŸ›’ Penghantaran pantas, terus ke pintu rumah. 


Boleh buat bayaran secara installment


Penghantaran pantas



Banyak tau tawaran menarik dan menjimatkan dari perkakas elektrik, perabot, hiasan rumah, berkebun di luar rumah dan pelbagai lagi untuk rumah impian korang. Harga pun berpatutan.


Pilihan barangan keperluan dan dekorasi rumah di HomePro





Hah tengok tu.. Dalisa pun berminat nak tolong pilihkan barang untuk mama di website HomePro. Masuk je chart siap-siap nanti esok boleh checkout dengn harga diskaun. Yeayyyy!!! Jom pakat serbu Jualan Gudang Online HomePro 🀩



LayariπŸ‘‡πŸ»


Website: https://www.homepro.com.my/


Facebook Page: https://www.facebook.com/HomeProMY


IG Page: https://www.instagram.com/homepro_malaysia/