Pengalaman mengandung

By Ardini Humaira - 7/29/2012

-



ada beberapa pembaca blog dni buat permintaan untuk dni ceritakan pengalaman-pengalaman atau peringkat mengandung. macam mana boleh dapat tahu dni mengandung... ada alahan ke tak.. jenis-jenis alahan yang dni alami... macam mana nak tahu mengandung... makan apa... haid teratur ke... ada mengidam ke... best ke tak... maca-macam pertanyaanlah yang dni dapat ^__^






InsyaAllah dni akan cuba explain pada korang pengalaman dni yang excited sebab dapat rasa daripada peringkat awal yang dni mengandung cuma dni tersilap teknik je maasa buat pregnancy test tu. orang test awal pagi, dni test tetengahari. hehe... sebab tak tahu... and, actually ada sesuatu yang mencemaskan pada peringkat awal kehamilan dni... sampai kena jumpa pakar di usia kandungan mencecah 4bulan. Alhamdulillah semuanya selamat... dni ceritakan later... so, pastinya cerita peringkat kehamilan dni banyak episod... mana mungkin nak abiskan dari minggu pertama hingga sekarang ni dalam 1 entry je ;p




tunggu taw
;)








-

  • Share:

You Might Also Like

12 Comments

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.